Тематичні пропозиції на 22-й Міжнародний конгрес історичних наук

2012-04-20

Оголошено тематичні пропозиції на 22-й Міжнародний конгрес історичних наук, що відбудеться у 2015 р. в м. Цзинань (провінція Шандунь, КНР). 

З ними можна ознайомитись на веб-сторінці Міжнародного комітету історичних наук"




Читайте також:

2016-12-19
Наступний 23-й Міжнародний конгрес істориків відбудеться у серпні 2020 р. у Познані. 

2015-09-27
23-29 серпня 2015 р. у м. Цзіняні (провінція Шаньдун) відбувся XXII Міжнародний конгрес історичних наук 

2015-08-25
23-29 серпня 2015 року Міжнародний конгрес історичних наук вперше відбувається в Азії, у м.Цзинань (провінція Шандунь, Китай). 

Оголошення:
Новини:

Ганна Дидик-Меуш отримала Почесну грамоту Кабінету Міністрів України

Вітаємо нашу колегу Ганну Дидик-Меуш, доктора філологічних наук, старшого наукового співробітника відділу української мови, з високою урядовою відзнакою. Зичимо реалізації подальших цікавих і важливих проєктів у гуманітаристиці загалом і в українському мовознавстві зокрема.

Запрошуємо на науковий семінар Ради молодих вчених "Від льоду і полум'я до пера й пергаменту; Історія Ісландії в контексті розвитку саг"

Запрошуємо Вас на черговий науковий семінар Ради молодих вчених Інституту українознавства ім. І. Крип'якевича НАН України, організований спільно з Підземеллям Гарнізонного храму святих апостолів Петра і Павла, Радою молодих вчених Відділення історії, філософії та права НАН України та ініціативою «Публічний лекторій: простими словами про складне минуле».

Видання:

Модернізм в українській літературі ХХ – початку ХХІ століття: пам’ять, коди, практики: монографія