Конкурс для проведення прийому до аспірантури

2022-07-27

Інститут українознавства ім. І. Крип’якевича НАН України оголошує конкурс для проведення прийому до аспірантури на місця державного замовлення (з відривом від виробництва) на 2022/2023 навчальний рік за спеціальністю 032 – Історія та археологія.

В аспірантуру приймаються громадяни України, які мають кваліфікацію магістра, рекомендацію Вченої ради закладу вищої освіти на навчання в аспірантурі.

Особи, що вступають до аспірантури, особисто подають такі документи:

-        заяву на ім’я директора Інституту;

-        особовий листок з обліку кадрів;

-        автобіографію;

-        науковий реферат (обсягом 1 авт. арк.), який доповнюється списком та ксерокопіями опублікованих наукових праць (за наявності);

-        копії диплома магістра (спеціаліста) та додатка до нього (особи, які здобули відповідну освіту за кордоном – копію нострифікованого диплома);

-       копію паспорта / ID-картки;

-       копію картки платника податків (ідентифікаційного коду);

-       у разі потреби документ про визнання особи органами медико-соціальної експертизи особою з інвалідністю;

-        копію або витяг з трудової книжки (за наявності);

-        фотокартки 3 × 4 (3 шт.);

-        копію військового квитка або приписного свідоцтва (для військовозобов’язаних);

-        рекомендацію Вченої ради закладу вищої освіти для вступу до аспірантури;

-        конверти з марками і домашньою адресою (2 шт.).

 

Документи приймаються тільки в повному комплекті.

Вступники до аспірантури проходять співбесіду на засіданні приймальної комісії Інституту та складають конкурсні вступні іспити зі спеціальної дисципліни та іноземної мови.

Прийом документів проводиться з 01 серпня до 10 вересня 2022 року. Зарахування до аспірантури – з 01 листопада 2022 року.

Адреса: 79029, м. Львів, вул. Козельницька, 4 (к. 423).

Тел.: (032) 270-65-98; (032) 270-70-22



Читайте також:

2024-04-18
У березні 2024 року науковці відділу української мови Інституту українознавства Національної академії наук України взяли участь у серії науково-освітніх заходів «Мовознавці актуалізують», які ініціювала катедра української мови Національного університету «Львівська політехніка».

2024-04-16

Упродовж лютого-квітня 2024 р. Інститут українознавства ім. І. Крип’якевича НАН України долучився до реалізації проєкту мультимедійних ініціатив «#ШоТам» та «Локальна історія» зі створення 8 відеороликів рубрики «Нація підприємців: як українці бізнес будували».


2024-04-15
11 квітня 2024 р. відбувся черговий науковий семінар Ради молодих вчених Інституту українознавства ім. І. Крип'якевича НАН України, організований цього разу спільно з Підземеллям Гарнізонного храму святих апостолів Петра і Павла, Радою молодих вчених Відділення історії, філософії та права НАН України та ініціативою «Публічний лекторій: простими словами про складне минуле».

Оголошення:

Видання:

Інститут українознавства ім. І. Крип’якевича НАН України: історія, імена, ідеї