Сова А. Іван Боберський: суспільно-культурна, військово-політична та освітньо-виховна діяльність

Сова А. Іван Боберський: суспільно-культурна, військово-політична та освітньо-виховна діяльність: монографія; Інститут українознавства імені Івана Крип’якевича НАН України; Львівський державний університет фізичної культури імені Івана Боберського; Центр незалежних історичних студій. Львів, 2019. 512 с.

У монографії комплексно висвітлено суспільно-культурну, військово-політичну та освітньо-виховну діяльність Івана Боберського (1873–1947), реконструйовано його життєвий шлях у контексті суспільно-політичних процесів Галичини та української діаспори Європи та Північної Америки кінця ХІХ – першої половини ХХ ст., дано оцінку його місця та ролі в історії України.

ISBN 978-966-02-9159-1


Завантажити оригінал



Дивіться також:

Пастух Т. Мости Олега Лишеги
Скарби українських говорів: тексти про борщ
Польсько-українське пограниччя: етнополітичні, мовні та релігійні критерії самоідентифікації населення: монографія
Оголошення:
Новини:

Ганна Дидик-Меуш отримала Почесну грамоту Кабінету Міністрів України

Вітаємо нашу колегу Ганну Дидик-Меуш, доктора філологічних наук, старшого наукового співробітника відділу української мови, з високою урядовою відзнакою. Зичимо реалізації подальших цікавих і важливих проєктів у гуманітаристиці загалом і в українському мовознавстві зокрема.

Запрошуємо на науковий семінар Ради молодих вчених "Від льоду і полум'я до пера й пергаменту; Історія Ісландії в контексті розвитку саг"

Запрошуємо Вас на черговий науковий семінар Ради молодих вчених Інституту українознавства ім. І. Крип'якевича НАН України, організований спільно з Підземеллям Гарнізонного храму святих апостолів Петра і Павла, Радою молодих вчених Відділення історії, філософії та права НАН України та ініціативою «Публічний лекторій: простими словами про складне минуле».