Львівська обласна рада нагородила істориків - дослідників та популяризаторів спадщини УПА почесною відзнакою до 80-річчя Армії

2022-11-30
Львівська обласна рада нагородила видатних українців, а також істориків - дослідників та популяризаторів спадщини Української Повстанської Армії почесною відзнакою, приуроченою до 80-тої річниці створення УПА.

Серед нагороджених і наші колеги з Інституту - директор, доктор історичних наук, професор Ігор Соляр, кандидат історичних наук, завідувач відділу новітньої історії Михайло Романюк та кандидат історичних наук, старший науковий співробітник відділу новітньої історії Микола Посівнич.

Щирі вітання та бажаємо наснаги для майбутніх науковий здобутків та популяризації теми УПА в наукових колах та серед широкого загалу!

Слава Україні!

2022-12-01 Нагородження УПА


Читайте також:

2024-04-16

Упродовж лютого-квітня 2024 р. Інститут українознавства ім. І. Крип’якевича НАН України долучився до реалізації проєкту мультимедійних ініціатив «#ШоТам» та «Локальна історія» зі створення 8 відеороликів рубрики «Нація підприємців: як українці бізнес будували».


2024-04-15
11 квітня 2024 р. відбувся черговий науковий семінар Ради молодих вчених Інституту українознавства ім. І. Крип'якевича НАН України, організований цього разу спільно з Підземеллям Гарнізонного храму святих апостолів Петра і Павла, Радою молодих вчених Відділення історії, філософії та права НАН України та ініціативою «Публічний лекторій: простими словами про складне минуле».

2024-04-09
4 квітня 2024 р. у Львівському музеї історії релігії відбувся семінар відділів нової історії України та української літератури Інституту українознавства ім. І. Крип'якевича НАНУ та Інституту релігієзнавства – філії Львівського музею історії релігії.

Оголошення:

Видання:

Українська еліта у другій половині ХІХ – на початку ХХІ століття: особливості формування, трансформація уявлень, інтелектуальний потенціал. Західні землі. Вибрані проблеми