У шатах вересня

Тимофій Гаврилів. У шатах вересня. (Серія: Колекція ПРОчитання). – Львів: "Кальварія", 2013. – 112 с.

"Збірка нових оповідань увійшла до серії "Колекція ПРОчитанн", де "герої книжок, створені письменниками, бувають живішими за реальних людей. 

А якщо героями книжок стають письменники та інші люди, причетні до створення книжок, а також і читачі книжок і самі книжки, то такі книжки стають багатовимірними, розповідають читачам ще більше, ніж просто книжки".

Євгенія Кононенко

Відлуння Форуму. Відлуння… Свято видавців і читачів добігло кінця. Одні збирають стенди й намети, інші придбані книжки і враження. Й ті, й ті чекатимуть наступного року. 

І лишень наші герої й геройчики нестимуть відлуння форуму в своїй душі, плекаючи надію ще бодай разочок отримати свою пайку слави, що так п’янить і окрилює. 

Хтозна, якими шляхами дістаються такі різні постаті університетський доцент, районний чиновник, дрібний пройдисвіт - цієї дивовижної царини – літератури. Поети й прозаїки, вони подеколи викликають посмішку, подеколи жаль і співчуття. 

Так, вони такі різні, але так органічно
співіснують на сторінках нової збірки Тимофія Гавриліва.

До книжки ввійшли оповідання – "Злодюжка", "Хуліган", "Бестселер", "Пройдисвіти" і новела "Пам’ятник".



Дивіться також:

Федун Петро-«Полтава». Концепція Самостійної України. Том 2. Документи і матеріали
Фразеологія пам’яток української мови XVI–XVII століть: семантика, структура, стиль
Імена близькі й далекі: Україна в національному і світовому вимірах
Оголошення:
Новини:

Ганна Дидик-Меуш отримала Почесну грамоту Кабінету Міністрів України

Вітаємо нашу колегу Ганну Дидик-Меуш, доктора філологічних наук, старшого наукового співробітника відділу української мови, з високою урядовою відзнакою. Зичимо реалізації подальших цікавих і важливих проєктів у гуманітаристиці загалом і в українському мовознавстві зокрема.

Запрошуємо на науковий семінар Ради молодих вчених "Від льоду і полум'я до пера й пергаменту; Історія Ісландії в контексті розвитку саг"

Запрошуємо Вас на черговий науковий семінар Ради молодих вчених Інституту українознавства ім. І. Крип'якевича НАН України, організований спільно з Підземеллям Гарнізонного храму святих апостолів Петра і Павла, Радою молодих вчених Відділення історії, філософії та права НАН України та ініціативою «Публічний лекторій: простими словами про складне минуле».